De nieuwe VW Caddy 2020

De nieuwe Volkswagen Caddy Cargo

Nu te configureren

Arrow down Lees verder

Wegens succes vernieuwd

De Volkswagen Caddy is al jaren de nummer 1 bedrijfswagen van de hardwerkende vakman. Iedere dag worden met de Caddy duizenden klussen met succes geklaard. Om deze succesverhalen in de toekomst voort te zetten, ontwikkelden we een volledig nieuwe Caddy. De Caddy Cargo. Nooit eerder hebben we zoveel vernieuwd. Van nieuwe motoren tot bredere schuifdeuren, van nieuwe assistentiesystemen tot digitale cockpit. Zelfs de garantie hebben we verlengd naar 4 jaar. De nieuwe Caddy Cargo is nu te bestellen en leverbaar voor een vanaf prijs van € 14.700. De nieuwe Caddy Cargo en Maxi zijn in december verschenen in de showroom.

Stel hem nu samen

Plan je proefrit

Economisch en comfortabel

De nieuwe Caddy Cargo kan op diesel, benzine of aardgas rijden1. Dit is de volgende evolutionaire fase van motorontwikkelingen, waarbij deze Caddy al in 2020 voldoet aan de Euro 6-emissienorm, die verplicht wordt in 2021 en is uitgerust met twee SCR-katalysatoren. Afhankelijk van de gekozen aandrijflijn kan het brandstofverbruik van de nieuwe Caddy Cargo en Maxi tot twaalf procent worden verlaagd in vergelijking met zijn voorganger.

Waar vind u ons?

U vindt onze showroom aan de Konijnenberg 3 in Breda of op de Steenspil 40 in Halsteren. Kom gerust langs voor een heerlijke kop koffie en passend advies. We heten u van harte welkom!

Maak kennis met ons team

Meer informatie:

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwe Caddy? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op of neem direct contact op met één van onze adviseurs

Bekijk ook onze  actiepagina om te ontdekken of er interessante acties zijn die de aanschaf van een nieuwe Volkswagen Caddy nog aantrekkelijker maakt.

Klik hier voor meer informatie over het privacy beleid en de algemene voorwaarden.