Volkswagen Bedrijfswagen financiering verzekering

financiering & verzekering

Welke mogelijkheden zijn er?

Arrow down Lees verder

Financiering

Kies voor Financial Lease en u profiteert van een fiscaal aantrekkelijke financiering met veel voordelen. Het belangrijkste voordeel van deze vorm van financiering is de toekomstige inruilwaarde van uw Volkswagen Bedrijfswagen.

De basis van het contract is de toekomstige inruilwaarde van uw Volkswagen Bedrijfswagen. Door rekening te houden met deze inruilwaarde verminderen uw maandlasten fors. Zo kunt u rekenen op een transparant Financial Leasecontract met overzichtelijke lage maandelijkse termijnen. Bovendien zijn de kosten ook nog eens fiscaal aftrekbaar.

Voordelen Volkswagen Financial Lease

  • Fiscaal aantrekkelijke financiering 
  • Scherpe rentetarieven
  • Lage maandlasten dankzij hoge restwaarde
  • Altijd vaste maandlasten 
  • Financiering speciaal voor auto’s
  • Deskundig advies

Verzekering

Met de Volkswagen Bedrijfswagen Autoverzekering weet u één ding zeker. U gaat er bij schade niet op achteruit; zoals bij veel andere autoverzekeringen wel het geval is. Bij Volkswagen Bedrijfswagen vinden we schade namelijk al vervelend genoeg voor u. Met de speciale Volkswagen Bedrijfswagen Autoverzekering bent u daarom verzekerd van een aantal unieke voordelen. Die zorgen ervoor dat alles zoveel mogelijk hetzelfde blijft als vóór uw schade .

Aankoopwaarde regeling tot zelfs 5 jaar
De all risk Volkswagen Autoverzekering biedt u standaard 1 jaar aankoopwaarderegeling. Na diefstal of total loss rijdt u dankzij deze regeling gewoon weg in een Volkswagen Bedrijfswagen van hetzelfde type en dezelfde uitvoering.

Unieke extra premiebescherming
Bij een eenzijdige schade betaalt u bij andere verzekeraars zowel meer WA- als casco premie in de jaren daarop. Dat vinden wij niet eerlijk. Bij ons betaalt u in dat geval alleen méér casco premie en blijft de WA premie gelijk.

Vragen of meer informatie? Neem contact op via telefoonnummer 076 - 8 000 000 of vul onderstaand contactformulier in. 

Naam
Hoe mogen wij contact met u opnemen?
Klik hier voor meer informatie over het privacy beleid en de algemene voorwaarden.