Algemene Verkoopinformatie

Algemene Verkoopinformatie TB Volkswagen Bedrijfswagens

Arrow down Lees verder

Algemene verkoopinformatie.

Alle prijzen vermeld op deze website, in radioreclames, tv-reclames, advertenties of andere communicatie-uitingen van Volkswagen Bedrijfswagens zijn consumentenadviesprijzen exclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Op deze website vind je de prijslijsten van alle modellen, waarin ook alle prijzen inclusief BTW, BPM, kosten rijklaar maken, recyclingbijdrage en legeskosten staan vermeld. 

Kosten rijklaar maken.

Deze kosten rijklaar maken bestaan o.a. uit:

  • Transport en logistieke handling
  • Nulbeurt
  • In- en uitwendig reinigen en poetsen
  • Leveren en monteren van twee lifehammers
  • Leveren en monteren van twee kentekenplaten
  • Volle tank
  • Bedrijfswagentas (lampen, werkhandschoenen, gevarendriehoek, verbanddoos)
  • Mattenset in cabine
Recyclingbijdrage.

Vanaf 1 januari 1995 moet op grond van de Wet milieubeheer, voor elke nieuwe auto een recyclingbijdrage van € 40 inclusief btw voor auto’s met een verbrandingsmotor worden afgedragen. De recyclingbijdrage komt ten gunste van Auto Recycling Nederland B.V., een initiatief van de autobranche (RAI, BOVAG, STIBA, FOCWA schadeherstel). Auto Recycling Nederland B.V. heeft ten doel om auto’s aan het einde van de levensduur in te zamelen en op milieuvriendelijke wijze te demonteren voor hergebruik van het materiaal.

Legeskosten.

Legeskosten aanvraag kenteken. Deze kosten bedragen € 39,-. Hieronder valt het aanvragen van het kentekenbewijs, de tenaamstelling en het overschrijvingsbewijs van een nieuwe auto. Legeskosten tenaamstelling kenteken. Deze kosten bedragen € 6,10. Legeskosten worden door de overheid vastgesteld. Over leges wordt geen btw berekend. De kosten voor alle Volkswagen Bedrijfswagens-modellen zijn hieronder weergegeven

Wijzigingen voorbehouden. 

Disclaimer.

Hoewel de informatie op deze website of andere communicatie-uitingen permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze website of andere communicatie-uitingen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.