crafter

Mark van den Heuvel

Einde BPM-vrijstelling zakelijke aanschaf bestelauto's per 2025

Arrow down Lees verder

Vanaf 1 januari 2025 komt er een einde aan de vrijstelling van BPM voor ondernemers die een nieuwe bestelauto aanschaffen. Het kabinet kondigde deze afschaffing van de grijskentekenregeling aan op Prinsjesdag 2022, en het is nu definitief goedgekeurd door zowel de Eerste als de Tweede Kamer als onderdeel van het Belastingplan 2023.

Als dealer van Volkswagen Bedrijfswagens willen we je graag tijdig op de hoogte stellen van deze verandering. Daarnaast staan we klaar om je te adviseren over de mogelijke gevolgen van deze afschaffing van de BPM voor jouw onderneming. 

Hoe kun je als ondernemer tijdig inspelen op deze wetswijziging? 

 

Als gevolg van wereldwijde ontwikkelingen, zoals schaarste in grondstoffen en productiecapaciteit, zijn de levertijden van nieuwe auto's en bedrijfswagens aanzienlijk vertraagd. Het is tegenwoordig eerder regel dan uitzondering dat levertijden oplopen tot ongeveer een jaar, oftewel 12 maanden. Dit betekent dat levertijden nu al oplopen tot medio 2024. 

Voorkom dus onnodige extra kosten als ondernemer en denk nu al na over het investeren in je wagenpark. Onze adviseurs denken graag met je mee. Maak vrijblijvend een afspraak via het onderstaande formulier of neem direct contact op via: 076-8000000 of info@tb.nl

 

Direct bellen   Stuur een e-mail   Bekijk onze voorraad

Maak een vrijblijvende afspraak

Naam
Wij vragen een correct telefoonnummer voor aanvullende vragen.
Hoe mogen wij contact met u opnemen?
Waarom vragen wij deze gegevens?
  • Juist (mobiele) telefoonnummer voor aanvullende vragen
  • Correct email adres om te communiceren
Klik hier voor meer informatie over het privacy beleid en de algemene voorwaarden.
CAPTCHA
Mark van den Heuvel

Mark van den Heuvel

Accountmanager

Wilt u als ondernemer uw bedrijfswagenpark optimaal ingeregeld hebben? U bent bij mij aan het juiste adres! Bel of mail me voor het maken van een afspraak.