vwbwg

Mark van den Heuvel

15% voordeel op onderhoud van je bedrijfswagen met Economy Service

Arrow down Lees verder

Heb je een Bedrijfswagen van 5 jaar of ouder en wil je extra voordelig onderhoud? Dat kan! 

Met Economy Service ontvang je nu 15% korting op onderhoud. Daarnaast biedt Economy Service 4 jaar reparatiegarantie, standaard pechhulp in heel Europa en gebruik van Volkswagen Originele onderdelen en wordt altijd aan het voertuig gewerkt door gekwalificeerde Volkswagen Bedrijfswagens monteurs. Zo profiteer je niet alleen van voordelig onderhoud, maar ook van alle voordelen en zekerheden van een officiële merkdealer.

Wil je meer info over deze acties?

Heb je interesse in deze acties? Of wil je meer weten over een van de bedrijfswagen acties? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op of neem direct contact op met één van onze adviseurs

Naam
Wij vragen een correct telefoonnummer voor aanvullende vragen.
Hoe mogen wij contact met u opnemen?
Waarom vragen wij deze gegevens?
  • Juist (mobiele) telefoonnummer voor aanvullende vragen
  • Correct email adres om te communiceren
Klik hier voor meer informatie over het privacy beleid en de algemene voorwaarden.
CAPTCHA

Economy Service

* Volkswagen Bedrijfswagens Economy Service biedt voor alle Volkswagen Bedrijfswagens vanaf 5 jaar (60 maanden) en ouder een voordeel van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud. Dit voordeel gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Economy Service: Longlife-, grote- of kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services en vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine). Reparaties en vervanging slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld riemen, ruitenwissers en remdelen vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Economy Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.

Mark van den Heuvel

Mark van den Heuvel

Accountmanager

Wilt u als ondernemer uw bedrijfswagenpark optimaal ingeregeld hebben? U bent bij mij aan het juiste adres! Bel of mail me voor het maken van een afspraak.