De nieuwe e-Crafter Breda

e-Crafter

Duurzaam ondernemen.

Arrow down Lees verder

Toon uw duurzame ambitie en lease of koop nu uw allereerste elektrische bedrijfswagen: De e-Crafter. Dan heeft u altijd toegang tot de binnenstad en krijgt u de voorkeur van klanten voor wie duurzaamheid een prioriteit is. Om u op weg te helpen met elektrisch rijden, is de e-Crafter, standaard uitgerust met een aantal services. Zo krijgt u advies van experts over opladen, is er een rijtraining voor een maximale actieradius en houdt u grip op uw kosten met het inbegrepen onderhoud en garantie op de hoogvoltaccu. En dan hebben we het nog niet gehad over het ongekende rijcomfort van de nieuwe e-Crafter. Verschil moet er zijn.

Krachtig batterijpakket

 

Het lithium-ion batterijpakket van de Volkswagen e-Crafter bestaat uit 312 cellen, heeft een capaciteit van 43 kWh en bevindt zich onder de laadvloer. Het laadruim heeft daarom ook dezelfde afmetingen als die van andere Crafters. Afhankelijk van de voertuigconfiguratie maakt het batterijpakket een actieradius van ruim 200 km mogelijk. Met de juiste lader zijn de accu’s in 45 minuten tot 80% op te laden.

De Volkswagen e-Crafter heeft een elektromotor met een vermogen van 100 kW. Het koppel van 290 Nm is vrijwel direct beschikbaar en draagt bij aan krachtige prestaties, zelfs met maximale belading.

De Volkswagen e-Crafter is bovendien klaar voor nieuwe ontwikkelingen op het gebied van opslagcapaciteit. In de toekomst worden zo reikwijdtes tot 400 km mogelijk.

Interesse?

Neem direct contact op met een van onze specialisten voor een persoonlijke offerte: 

Of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam
Hoe mogen wij contact met u opnemen?
Klik hier voor meer informatie over het privacy beleid en de algemene voorwaarden.