Servicebeloften groot zonder tekst

Servicebeloften waar u ons aan kunt houden

Onze 7 servicebeloften

Arrow down Lees verder

Maak kennis met onze trouwe beloftes van Van Tilburg-Bastianen Volkswagen Bedrijfswagens.

Ondernemers die niet houden van stilstaan, kunnen rekenen op de service van TB Volkswagen Bedrijfswagens. Wij weten dat service nooit goed uitkomt. Daarom hebben we bedacht hoe we u nog flexibeler van dienst kunnen zijn, hoe we u snel weer op weg helpen en hoe we kunnen helpen besparen op kosten. Dat zijn de 7 servicebeloften waar u ons bij TB Volkswagen Bedrijfswagens aan kunt houden!

1. 2 Jaar garantie op onderhoud en reparatie.
Bij Volkswagen Bedrijfswagens kunt u altijd rekenen op kwaliteit. Daarom zien we u na een reparatie of onderhoudsbeurt waarschijnlijk niet meer terug. Mocht dat onverwacht wel nodig zijn, dan kunt u rekenen op 2 Jaar garantie op de nieuw geplaatste onderdelen en de uitgevoerde werkzaamheden.

2. Gratis pechhulp. Dag en nacht.
Mocht u met pech staan in Nederland, dan bent u zo weer op weg. We zijn binnen een uur bij u, en binnen twee uur rijdt u weer verder met uw bedrijfswagen. Is uw bedrijfswagen niet snel te repareren? Dan kunt u rekenen op vervangend vervoer. Deze service is helemaal gratis als uw bedrijfswagen in onderhoud is bij een Volkswagen Bedrijfswagens dealer.

3. Kleine reparaties direct klaar. Ook op locatie.
Als een reparatie maximaal één uur duurt, voeren wij die direct uit, zodat u snel weer door kunt. Een afspraak hiervoor maken is niet nodig, want u kunt komen wanneer het u uitkomt. Lukt het niet om bij ons langs te komen? Dan komen wij naar ú toe, op de locatie die u het beste uitkomt. Dan kunt u doorwerken.

4. Bespaar tijd met onze haal- en brengservice.
Heeft u geen tijd om uw Volkswagen bedrijfswagen weg te brengen voor onderhoud of reparatie? Geen probleem, wij zorgen voor een oplossing die ú past. Of het nu op uw bedrijf, thuis of bij een klus is: wij halen uw bedrijfswagen op en brengen hem natuurlijk ook weer terug. Dat scheelt u tijd.

5. Altijd gereed op het afgesproken tijdstip.
Wij laten u niet graag wachten. Daarom zorgen we ervoor dat elke klus op het afgesproken tijdstip klaar is, zelfs als we daarvoor na sluitingstijd door moeten werken. En mocht uw bedrijfswagen onverhoopt niet gereed zijn op het afgesproken tijdstip, dan bellen we u direct. Uw bedrijfswagen wordt dan kosteloos bij u bezorgd of u krijgt gratis vervangend vervoer.

Ieder bedrijfswagencentrum flexibel open.
Een check van uw wagenpark om 6 uur ‘s ochtends? Of een onderhoudsbeurt na werktijd? Geen probleem. Dankzij de flexibele openingstijden van onze bedrijfswagencentra voeren wij onderhoud of reparaties uit op het moment dat u past. Zodat u uw werktijden niet aan óns hoeft aan te passen.

Voorkom stilstand en kosten met onze app en Fleetportal.
Met de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app heeft u altijd inzicht in uw bedrijfswagen of wagenpark. Ritregistratie, rijstijl, brandstof-verbruik, eventuele storingen of benodigd onderhoud - het zit er allemaal in. Zo houdt u uw bedrijfswagen in topconditie en bespaart u tot wel 14% op brandstofkosten.

Heeft u vragen over onze servicebeloften? Bel 076 8 000 000 of mail naar info@tb.nl.