Header Caddy

Mark van den Heuvel

Caddy Voorraad actie.

Arrow down Lees verder

Je hebt zitten. En je hebt goed zitten.

 

De Volkswagen Caddy is niet voor niets de meest gekozen bedrijfswagen door vakmensen en ondernemers. De Caddy staat bekend om zijn ongekende rijcomfort. Niet alleen wanneer je hem koopt, maar ook na duizenden kilometers. En als je een Caddy verkoopt, kun je altijd een mooi bedrag terug verwachten. Behoefte aan extra ruimte? Met de Caddy Maxi zit je goed met 1 kuub extra laadruimte. Verschil moet er zijn.

Tot 28 december is er veel voordeel dankzij de voorraad actie bij aankoop of lease van een Caddy uit voorraad. Zo krijg je €1.000 inruilpremie, bovenop de inruilwaarde van je huidige bedrijfswagen. Ontdek hieronder alle voorraad acties. 

Je hebt kansen. En je hebt buitenkansen. Caddy en Caddy Maxi Economy Business Editions. Verschil moet er zijn.

 

Direct contact opnemen

Meer weten over deze actie?

Wilt u meer weten over de voorraad acties op de Caddy? Kom langs in onze showroom voor een persoonlijk advies met onze verkoopadviseurs of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt natuurlijk ook altijd direct contact met ons opnemen via 076 800 0000

Naam
Hoe mogen wij contact met u opnemen?
Klik hier voor meer informatie over het privacy beleid en de algemene voorwaarden.
Mark vd Heuvel profielfoto

Mark van den Heuvel

Accountmanager bedrijfswagens

Wilt u als ondernemer uw bedrijfswagenpark optimaal ingeregeld hebben? U bent bij mij aan het juiste adres! Bel of mail me voor het maken van een afspraak.