voor mekaar deals

Jeroen den Hoed

De Voor Mekaar Deals

Arrow down Lees verder

Na een jaar zoals 2020 vinden wij dat iedereen 2021 knallend en vol goede moed moet kunnen beginnen. En wat is er fijner dan het jaar beginnen in een nieuwe bedrijfsauto? Daarom hebben we een aantal mooie acties voor u op touw gezet. 
 

Ten eerste verlengen we op de Caddy Cargo, Transporter 6.1 en de Crafter de garantie van 2 naar 4 jaar*, continuïteit gegarandeerd voor uw onderneming! Na een pandemie gunnen wij iedereen een jaar zonder zorgen! 

Buiten de acties op onze modellen hebben we ook een actie op de meest gekozen manier van aanschaf: Financial Lease. 

Zo kunt u deze gespreide betaling nu afsluiten voor slechts 2,99% rente! Deze actie is alleen mogelijk i.c.m. een van onze scherpe autoverzekeringen. Op deze manier komt die nieuwe bedrijfswagen wel heel dichtbij. Benieuwd naar alle deals? Bekijk dan onze website of lees snel verder.

Let op: De Voor Mekaar Deals lopen van 2 februari t/m 3 mei 2021.

Bekijk alle acties hieronder!

Afspraak in showroom mogelijk voor bedrijven!  

Zoals u weet zijn onze showrooms voor alsnog gesloten voor particuliere verkoop. Het is wel mogelijk om afspraken te maken voor B2B & verkoop aan ZZP'ers. Heeft u dus een bedrijf én bent u mogelijk geïntereseerd in een nieuwe bedrijfswagen? Vul het contactformulier op onze website in om een afspraak in te plannen. Wij zullen vervolgens zorgdragen voor een veilige & coronaproof verdeling van alle afspraken. 
U kunt natuurlijk ook bellen om een afspraak in te plannen: 088 - 607 77 00

Als particulier, lease- of private lease rijder is er de mogelijkheid om d.m.v. videobellen al uw vragen te beantwoorden. 

Maak hier een afspraak voor een showroombezoek

Maak hier je showroom afspraak

Type aanschaf
Volledige naam
Jeroen den Hoed

Jeroen den Hoed

Accountmanager bedrijfswagens

Ik heb in totaal 26 jaar ervaring in de automotive branche. Hierdoor weet ik mezelf goed in te leven in uw situatie en daarnaast vind ik snel contact opnemen belangrijk. Ik heet u graag van harte welkom in onze showroom!