Nieuwe transporter

Jeroen den Hoed

De vernieuwde Transporter 6.1

Arrow down Lees verder

Het icoon. Innovatiever dan ooit.

 

De iconische Transporter is grondig vernieuwd. En dat gaat verder dan zijn nieuwe looks. De Transporter 6.1 heeft een volledig nieuw dashboard, de nieuwste generatie infotainmentsystemen én hightech bestuurdersassistentie. Ook nieuw zijn de onderlaadfunctie voor lange voorwerpen, de laadruimte vergrendeling voor afzonderlijk vergrendelen van laadruimte en bestuurderscabine, en tal van opbergvakken die het interieur opgeruimd houden. De Transporter 6.1 wordt leverbaar met nieuwe TDI-motoren en er komt een volledig elektrisch aangedreven versie. De Transporter 6.1 wordt in het vierde kwartaal van 2019 in Nederland verwacht. De vernieuwde Transporter. Verschil moet er zijn.

Assistentiesystemen 6.1

 

De innovatieve assistentiesystemen en de intelligente veiligheidssystemen in de vernieuwde Transporter 6.1 kunnen elke situatie nog beter aan. Voorkomen staat centraal.

De nieuwe Transporter 6.1 beschikt over de volgende assistentiesystemen:

  • Zijflankbescherming
  • Zijwindassistent
  • Rijstrookbehoudassistent "Lane Assist"
  • Dodehoeksensor
  • Parkeerassistent "Park Assist"
  • Automatische afstandsregeling

Meer weten?

Wilt u meer weten over de Transporter 6.1 van Volkswagen Bedrijfswagens acties? Neem direct contact op met een van onze specialisten voor meer informatie.

Of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam
Hoe mogen wij contact met u opnemen?
Klik hier voor meer informatie over het privacy beleid en de algemene voorwaarden.
Jeroen den Hoed

Jeroen den Hoed

Accountmanager bedrijfswagens

Ik heb in totaal 26 jaar ervaring in de automotive branche. Hierdoor weet ik mezelf goed in te leven in uw situatie en daarnaast vind ik snel contact opnemen belangrijk. Ik heet u graag van harte welkom in onze showroom!