Caddy 5

1 op 1 digitaal gesprek over de nieuwe Volkswagen Caddy Cargo of Caddy Maxi

Arrow down Lees verder

De nieuwe Volkswagen Caddy Cargo en Caddy Maxi is in december in onze showrooms verschenen. De Volkswagen Caddy is al jaren de nummer 1 bedrijfswagen van de hardwerkende vakman. Iedere dag worden met de Caddy duizenden klussen met succes geklaard. Om deze succesverhalen in de toekomst voort te zetten, ontwikkelden Volkswagen een volledig nieuwe Caddy. De Caddy Cargo. Nooit eerder is er zoveel vernieuwd. Van nieuwe motoren tot bredere schuifdeuren, van nieuwe assistentiesystemen tot digitale cockpit. Zelfs de garantie hebben we verlengd naar 4 jaar. De nieuwe Caddy is nu te bestellen en leverbaar voor een vanaf prijs van € 14.700.

Wegens de corona omstandigheden is het niet mogelijk om met een te grote groep mensen samen te komen in de showroom, daarom verzorgen we een passend alternatief. Welkom bij de Digitale Onthulling.

Via het formulier op deze pagina kun je  je inschrijven voor een digitaal 1 op 1 gesprek met een verkoopadviseur die je alles laat zien van de nieuwe Caddy Cargo of Caddy Maxi. 

  •  1 op 1  gesprek via de webcam met een verkoopadviseur.

Bij een 1 op 1 gesprek belt een van onze verkoopadviseur je persoonlijk op via een videogesprek. Hierbij laat hij alles van de auto zien en kun je al je vragen direct stellen. Dit is te vergelijken met een showroombezoek maar dan digitaal. Wens je een 1 op 1 kies dan voor deze optie in het formulier hieronder en de verkoopadviseur neemt contact met je op om een afspraak te maken om te beeldbellen. 

Bekijk hier de nieuwe Caddy Cargo en Maxi 

Kies hier hoe je kennis wilt maken met de nieuwe Caddy

Selecteer je het 1 op 1 gesprek dan neemt de verkoopadviseur contact met je op en plannen jullie samen een videocall in. 

Klik hier voor meer informatie over het privacy beleid en de algemene voorwaarden.